Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 308

0
Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 308

Hout care kit 2 x 250ML

Lizzely Garden & Living Hout care kit 2 x 250ML
Productomschrijving
Specificaties Inhoud flacons: 250ml Inclusief microvezeldoek Inclusief polish Inclusief cleaner Laat een matte finish achter over jouw producten Geschikt voor houten producten BeschrijvingGebruikDeze Wood care kit geeft goede bescherming tegen het indringen van vocht en vuil in jouw houten meubelen. Wil je oude vlekken verwijderen? Gebruik dan de cleaner om de vlek als het ware te liften uit het hout! Zorg er wel voor dat je de...

Specificaties

  • Inhoud flacons: 250ml
  • Inclusief microvezeldoek
  • Inclusief polish
  • Inclusief cleaner
  • Laat een matte finish achter over jouw producten
  • Geschikt voor houten producten

Beschrijving
Gebruik
Deze Wood care kit geeft goede bescherming tegen het indringen van vocht en vuil in jouw houten meubelen. Wil je oude vlekken verwijderen? Gebruik dan de cleaner om de vlek als het ware te liften uit het hout! Zorg er wel voor dat je deze plek na de cleaner altijd behandeld met onze polish, anders kan er kleurverschil ontstaan én zal je hout aangetast worden. De cleaner tast namelijk de eerste behandeling van het hout aan om zo de vlek te kunnen verwijderen, waardoor het hout hierdoor anders aan kan voelen dan op plekken waar het hout nog wel behandeld is.

Inhoud
Deze verzorging set bestaat uit een fles cleaner, een fles transparante polish en een microvezel doek. Met deze microvezel doek kun jij een dun en egaal laagje over jouw houten product verspreiden voor een perfecte en gelijkmatige coating van jouw product.

Zorg ervoor dat je dit product enkel op echt houten producten gebruikt welke behandeld zijn! Deze set is namelijk niet geschikt voor hout wat niet behandeld is of MDF producten met een hout look! 

- Buiten bereik van kinderen bewaren!
- Na openen mag dit product niet meer retour! 

Productspecificaties

SKU
16152
EAN
6097125119100

Recent door jou bekeken

Lizzely Garden & Living Hout care kit 2 x 250ML
Lizzely Garden & LivingHout care kit 2 x 250ML
Op voorraad

Deliverytime

€20,00
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking