Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!
Thuiswinkel WaarborgKlantenservice
0

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 308

0
Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 308

Duurzaamheid

CO2 neutraal pand en CO2 neutrale website

Milieuvriendelijk ondernemen is een enorm belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Wij opereren vanuit een zelfgebouwd, volledig energie- en klimaatneutraal kantoor en magazijn. Ook wordt het gebruik van onze website en de bijkomende transporten gecompenseerd!

Bomen planten

Om de CO2 afdruk van ons bedrijf (productie en transport) te compenseren, planten wij ieder jaar een aantal bomen, gerelateerd aan het aantal verkopen. Wij hebben voor het planten van deze bomen een samenwerking met Life Terra. Zo hebben wij begin 2022 al 3006 bomen geplant! Deze bomen zijn in samenwerking met gemeente ‘s-Hertogenbosch, vrijwilligers, Life Terra en onze collega’s geplant in Rosmalen, dichtbij ons bedrijfspand. Deze bomen zorgen voor een CO2 compensatie van 62.500kg CO2 uitstoot! Bekijk impressie van het boomplantevent of meer informatie via ons Life Terra dashboard.

Overige milieu maatregelen

  • Wij werken alleen met transporteurs die een first time right delivery van minimaal 98% hebben.
  • Je zal vrijwel nooit een te grote doos voor een kleiner product ontvangen, waarmee transport van loze lucht wordt voorkomen.
  • Al onze dozen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
  • We werken met BCTN voor de containervracht. Welke in de lijst van toonaangevende bedrijven inzake CO2 besparing staan van Nederland en België. Door transport via binnenvaartschepen, is er een besparing van 20-40% t.o.v. vervoer per vrachtwagen.
  • Wij streven er tevens naar om zo weinig mogelijk retouren weg te gooien. Zo worden retouren met lichte gebruikerssporen, met een korting opnieuw verkocht als tweede kans producten op de websites. Ook worden licht beschadigde modellen via Marktplaats verkocht met hoge korting. Zo voorkomen wij overbodig afval en onnodige CO2 uitstoot.
  • Wanneer er een defect bij ons gemeld wordt, kijken wij altijd naar een milieuvriendelijke oplossing. Dit betekent dat wij in overleg met de klanten kijken naar de mogelijkheden om transport te voorkomen, zoals bijvoorbeeld een financiële compensatie of een gecombineerde levering.
  • Voor grote bestellingen gebruiken wij vaak onze eigen geld-besparings-bus! Zo voorkomen wij dat de bestelling eerst naar een hoofddepot gebracht wordt, vervolgens gesorteerd en naar een ander depot gebracht wordt om daarna pas in levering te gaan. Wanneer wij de bestelling zelf brengen, wordt de bestelling direct vanuit ons magazijn naar de eindbestemming gebracht.

 

Klantaccount

Het aanmaken van een account heeft vele voordelen: sneller afrekenen, adresgegevens beheren, verlanglijsten maken en meer.

Contactopties

Bel ons

ma t/m vr, van
09:00 tot 21:00 uur

+31 (0)88-22 66 308

E-mail

Mail ons

Stuur e-mail

Social media

Socials

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Trustpilot

AQ-Living B.V.

Wisent 7
5236PX 's-Hertogenbosch

BTW: NL864051013B01
KvK: 86691082

Bekijk op Google Maps

BTW: NL864051013B01
KvK: 86691082

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking